top of page

Dyrebare Dyr

Denne forestilling er en blanding mellem workshop og mere ”almindelig” koncert, hvor børn og deres familie vil interagere sammen med de to musikere Johannes og Christina samt med komponisten af værket, Mogens Christensen. Og vi lover sjov og ballade og en mulighed for at komme ind under den musikalske hud og mærke musikken med mange forskellige sanser.

Koncerten indeholder nogle små musikstykker, der har ladet sig inspirere af dyr. Her møder vi bla. den frække og kælne kat, der fanger fluer i sommervarmen og en edderkop, der trisser rundt på sine otte ben og laver spind.

 

Disse nye stykker bliver spillet af Johannes Søe på violin og Christina Bjørkøe på klaver, men lige så vigtig er, at vi som publikum også er med: Vi skal lave nogle af disse dyrs bevægelser med vores kroppe … Kan vi vrikke lige så frækt med rumpen som en kat? Kan vores arm “snakke” ligeså meget som en kattehale? Kan vi lege til, at vi er en fisk, der svømmer rundt og ser ud som om den kysser? Vi skal lave nogle af disse ting, mens musikken spiller og have musikerne til at lege med. Så hvem er musiker og hvem er publikum? Det må vi finde ud af – en ting er sikkert: vi skal både have det sjovt og høre hvordan dyr “lyder”, når de bliver omsat til musik.

Koncert og workshop varer i alt ca. 45 minutter. Efter koncerten er alle velkomne til at komme op og tale med musikerne og se nærmere på deres instrumenter. 

Violin: Johannes Søe Hansen
Klaver: Christina Bjørkøe
Komponist: Mogens Christensen 

Værket støttes af Statens Kunstfond og Dansk Komponistforening og KODA kultu
r

IMG_1447.large[2].jpg
Violin
Rød g-nøgle.png
Johannes.jpg
Bamse
Mogens Christensen.jpeg
  • Facebook logo
bottom of page