Næste Festival:
Kulturmødet Mors, lørdag d. 27. august 2022, tidspunkter og præcise program følger snarest. 

Værker:

Peter Bruun: Musik i Madkassen

Mogens Christensen: Dyrbare Dyr

Johan Söderholm og Jan Hansen: Carmen Avis

Lasse D. Hansen: Farvernes Forunderlige Verden

Mette Nielsen: Endnu uskrevet

Ensembler:

DUO VENTUS – (Michaela Hansen, fløjte og Louise Anine Mogensen, klarinet) har modtaget flere prestigefyldte priser, senest bl.a. Léonie Sonnings talentpris og Carl-Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens legat. Deres tværkunstneriske projekt, CARMEN AVIS, fortæller historien om, at du kan overvinde frygt, og at det nogle gange hjælper at få støtte fra en ven. Animationsfilm og skyggespil indgår som en integreret del. Komponist og arrangør er Johan Söderholm og Jan Hansen, der har skrevet til duoen flere gange før. Animationsfilmen laves af Mikkel Mainz og animationsfirmaet Skjald.

ASYNJA SAXOPHONE QUARTET består af fire klassiske saxofonister og har, trods sit korte virke, allerede modtaget bestillingsstykker fra svenske og danske komponister samt spillet flere koncerter i Danmark og på Færøerne. Asynja har specialiseret sig i musikalske workshops i samarbejde med børn bl.a. i Genklanges regi. Asynja vil i samarbejde med komponist Mette Nielsen, Genklange og konsulenterne udvikle en workshop og musikforestilling, hvor tema mv. endnu ikke er lagt fast.

TVELYS – (Julius Ditlevsen, fløjte og Uffe Carl Hansen, guitar) tager børnene med på en musikalsk rejse ind i farvernes følelsesunivers og børnene inddrages gennem nysgerrighed, leg og sang. På scenen er der seks æsker, tre i primærfarverne og tre i sekundærfarverne. Hver af æskerne indeholder overraskelser, der relaterer sig til æskens farve. Børnene deltager aktivt i forestillingen, bl.a. som råbekor i den røde æskes 'Vredesang' og som farlige tigre i den orange æskes 'Tigersang'. ’Farvernes forunderlige verden’ har nyskrevet musik af Lasse D. Hansen, og uropføres ved KLANG Festival 2020.

PERNILLE & BALDER Pernille Bruun (sang) og Balder Neergaard (piano) er også et af Genklanges faste ensembler. Pernille er fastansat i Det Kgl. Operakor, tidl. i Vokalgruppen Ars Nova og Radiokoret. Balder har som solist og kammermusiker optrådt på bl.a. The South Bank Centre, Tivolis Koncertsal, DR Koncerthuset mm. Pernille & Balder vil i samarbejde med Genklange og konsulenterne sammensætte et forløb med workshop og musikforestilling, som bruger eksisterende dansk samtidsmusik. 

JOHANNES SØE HANSEN/ CHRISTINA BJØRKØE/ MOGENS CHRISTENSEN Johannes Søe Hansen (violin) er koncertmester i DR SymfoniOrkestret og Christina Bjørkøe er en prisvindende koncertpianist. De har stor erfaring med at optræde for små børn som et af Genklanges faste ensembler. Johannes Søe har desuden formidlet klassisk musik for børn i DRs tv-programmer sammen med Sigurd Barrett. Mogens Christensen er en fremtrædende komponist, Danmarks første professor i musikformidling og har stor erfaring med at formidle ny musik til børn. I samarbejde med Genklange udvikler de en workshop og forestilling med eksisterende dansk samtidsmusik.

ADAM MCKENZIE & Co. Adam McKenzie, cello, Johanna Qvamme, violin og Søren Møller, klaver. Denne trio har spillet mange koncerter i Genklange regi, og Adam McKenzie har desuden komponeret til Genklange projekter. Det er en trio med meget bred erfaring, højt kunstnerisk niveau samt børnetække, og de vil i samarbejde med Genklange og konsulenterne sammensætte et forløb med workshop og musikforestilling, som bruger eksisterende dansk samtidsmusik.

Ventus-1.jpg
43509402_2156014364422233_5174441985355808768_n.jpg
Julius farver.jpeg
pernille ansigt I JPEG FORMAT.jpg
Johannes.jpg
Adam .jpeg
  • Facebook logo