top of page

Sanser på stilke

Orange Wedges

Tag bamsen i hånden og kom til hyggelig koncerter med Balder og Sara. Til koncerten vil de to musikere spille musik, der klinger i ørerne, kradser i næsen, blødgør fingrene, bevæger benene og kilder i munden. Koncerten vil være fyldt med spændende klange og lyde og alle sanser vil blive berørt og måske også udfordret. 

Klaver: Balder Neergaard

Violin: Sara Blankholm

Workshop

 

Denne workshop leder op til koncerten “sanser på stilke” og alle kan være med. Her vil vi sammen skabe et sansefuldt univers, som børnene kan tage med ind til koncerten og bruge undervejs, så de kan opleve musikken med alle sanser sammen med musikerne. Alle børn bør have en voksen med, der kan hjælpe med at klippe og lime lidt. Det vi laver, må I selvfølgelig tage med hjem efter koncerten, så minderne om koncerten, igen kan vækkes til live. Det anbefales at være med til workshoppen før koncerten for at få den fulde oplevelse.

Workshoppen ledes af Gabriella Meinert-Medici, leder af GENKLANGE, og varer i 60 min, med en pause på 30 min, med en efterfølgende koncert der varer i 30 min.

Workshoppen og koncerten kan også opleves den 11. juni kl. 10:00. 

 

Koncerten præsenteres i samarbejde med KLANG-FESTIVAL 2022

 

sugerør.jpg
instrumenter og carl af mika kopi.jpg
sanser.jpg
  • Facebook logo
bottom of page